VIKTIG INFORMASJON OM KORONA
Spise og drikke
Spise og drikke
Spise og drikke
Spise og drikke

SPISE OG DRIKKE

Enten det frister med et lett måltid, eller en tre-retters middag, sørger kaféene og restaurantene på Andenes for rikelig utvalg. Andre serveringssteder som tilbyr mat og drikke finner du i Bleik, Bø, Nordmela Risøyhamn, Buksnesfjord og Dverberg. Vennligst merk at ikke alle disse spisestedene kan tilby alkoholservering. 

Andøy

Skomakerstua Kafé
Skomakerstua i Risøyhamn ble startet opp i mars 2012.Navnet stammer fra den første eieren av bygget, som var skomakeren Karl Skjellfjord. Den første tiden bodde skomakerparet i Kvithuset på Museumsområdet.
Gå til leverandøren
Skomakerstua Cafe
Vi tilbyr varm mat, enkel lunsj, hjemmelagde kaker og catering til forskjellige anledninger. Det er mulig å arrangere selskaper hos oss. Alle rettigheter.
Gå til leverandøren
Arresten
Arresten Restaurant er koselig, jordnær restaurant med god atmosfære og fantastisk lokal mat.
Gå til leverandøren
Landhandleri & Kafé
Velkommen til Nordmela langs Nasjonal Turistveg. Vi tilbyr ett spennende sortiment av dagligvarer, delikatessevarer og sjømat bla. fersk fisk og lokale produkter fra Nordmela.
Gå til leverandøren
Alveland Kafé
Velkommen til Cafe Alveland i nostalgiske lokaler. Kanelsnurrer, kaker eller påsmurt mat – alt er laget med flid i små porsjoner slik tradisjonen er i små bygder som Dverberg. Åpent hver lørdag hele året gjennom daglig om sommeren.
Gå til leverandøren
Sommerkafé & ysteri Nordtun Gård
I vår gårdskafe har vi enkle lunsjretter, hjemmebakte brødvarer, våre osteprodukter er blant hoved-råvarene og vi kan servere både kalde og varme retter med råvarer fra gården. VI anbefaler vår ostekake, men vi lager selvfølgelig også andre desserter og kaker!
Gå til leverandøren
Sommerkafé Marmelkroken
Spisesalen ligger vestvendt med en fantastisk utsikt mot storhavet. Dersom du ønsker det kan du ta kaffekoppen med deg og trekke ut på vår romslige overbygde veranda.
Gå til leverandøren
Bårds Bakeri
Her kan du få kjøpt brød og kaker, eller ta en kopp kaffe eller en liten matbit i vårt flotte kafé.
Gå til leverandøren

Sortland