Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Atelier Nøss
Atelier Nøss er et kunstnerstyrt galleri og verksted i bygda Nøss, på vestsida av Andøya. Galleriutstillingen rommer, maleri, skulptur, foto, tekstil, grafikk, litteratur og souvenirer. Inkl. kaféhjørne.
Gå til leverandøren
The Whale Shop
I vår butikk kan du kjøpe originale og eksklusive suvenirer, klær, postkort, bøker, krus, gaver, mm.
Gå til leverandøren
Landhandleri & Kafé
Velkommen til Nordmela langs Nasjonal Turistveg. Vi tilbyr ett spennende sortiment av dagligvarer, delikatessevarer og sjømat bla. fersk fisk og lokale produkter fra Nordmela.
Gå til leverandøren
Himmel & Hav Interiør
Himmel & Hav er en interiørbutikk som ligger midt i sentrum av Andenes. Vi selger mange kjente merkevarer i hovedsak fra Skandinavia. Interiør, kjøkkenutstyr, kaffe og garn er noe av det finner i denne innholdsrike butikken.Vi har også nettbutikk. Velkommen!
Gå til leverandøren
Galleri Dick Monshouwer
Jeg lager smykker, malerier og skulptur. Velkommen til galleriet mitt på Risøyhamn i Andøy!
Gå til leverandøren
Alveland - Såpebutikken med verkstedutsalg
Alveland ønsker deg velkommen til en helt spesiell handleopplevelse. Du kan se hvordan såpene lages i såpeverkstedet, prøve sukkerskrubben – Du vil kjøpe med deg minst en krukke hjem. Leker til barna og det meste til deilige bad- og dusjopplevelser.
Gå til leverandøren
Gammelbutikken
Gammelt butikklokale som vi har reåpnet som museum og gavebutikk. Autentisk familebedrifts historie.
Gå til leverandøren
Space Shop
Spennende og lærerike leker for barn i alle aldre. Suvenirer.
Gå til leverandøren

SHOPPING

Tettstedet Andenes tibyr et variert utvalg av butikker, kunstgallerier, kaféer, dagligvarebutikker og restauranter. Så enten du er på jakt etter gaver og souvenirer, eller rett og slett leter etter gode tilbud, er dette stedet å være. En sjarmerende kaffebar, koslige kaféer og gode restauranter er også spredt rundt sentrum og havneområdet.

Risøyhamn er også et sted hvor du får handlet litt av hvert. Bygda har et kunstgalleri, en kafé, og en sjarmerende gavebutikk. Det samme gjelder den vakre landsbyen Bleik, som ligger ved den kjente Bleiksstranda. Her finner du koslige kaféer, en kjempetrivelig pub, og en dagligvarebutikk.

Dverberg er en bygd som er vel verdt et stopp. Her finner du dagligvarebutikk, og et såpeverksted, landskjent for sine håndlagde såper, basert på naturlige ingredienser. Gavebutikken her er spesielt severdig, der hyllene bugner av velduftende produkter. Sett av tid til et besøk i kafé-avdelinga også. Kanelsnurrene er legendarisk gode. Bygda Åse kan skilte med en kombinert dagligvarebutikk og elektrisk-forretning, med en enkel kafé.