Winter in Andøy
Winter in Andøy

VINTER I ANDØY

Det arktiske lyset gjør Andøy til et spesielt sted å besøke i vintermånedene. Å se nordlyset danse over himmelen er spektakulært, og et syn du aldri glemmer. Silda flytter seg inn i Andfjorden, fulgt av knølkval og spekkhoggere i store antall - så bli med på brilliante kvalsafariturer i denne perioden! Sola er tilbake i midten av januar, en periode som også er høysesong for lokale fiskere og fiskeindustrien i Andøy. Vinterfestivaler som «Nordlyst» - med konserter, festfyrverkeri og utstillinger finner sted.

Vinter hvalsafari
Opplev artisk hvalsafari. I tillegg til spermhval har man om vinteren en stor sjanse til å se spekkhoggere, knølhvaler, finhvaler og andre arter i et fantastisk vinterlys og i arktisk natur.
Gå til leverandøren
Oppdrag i Romskipet Aurora
Romskipet Aurora tar deg med på et virtuelt nordlysoppdrag ut i verdensrommet. Din jobb er å føre Romskipet Aurora ut i rommet, samle inn informasjon om nordlyset og føre oss trygt tilbake til Space Port Andøya!
Gå til leverandøren
Nordlysfilm og Utstillinger
I vårt nye auditorium vises Nordlysfilmen og hvordan raketter fra Andøya blir brukt i utforskningen av nordlyset. Senteret har spennende utstillinger om nordlyset og Norge som rom-nasjon.
Gå til leverandøren
Northern Lights Adventure
Discover the Northern Lights guided by an experienced photographer. A presentation and workshop are given before you meet the lights yourself in the night of Andøy.
Gå til leverandøren
Nasjonal turistveg Andøya
På Andøya kan du vandre langs noen av Norges flotteste strender og se utover blikkstille hav med midnattssola som eneste selskap. Dette er en tur som er skapt for å nytes. ©Foto: Steinar Skaar / Statens vegvesen
Gå til leverandøren
Nordlysvarsel på mobilen App
Med appen Auroral Forecast får du nemlig pålitelige nordlysvarsler rett på mobilen. Nordlysappen ble utviklet i forbindelse med 50-årsjubileet til Andøya Space Center.
Gå til leverandøren
The Whale Shop
I vår butikk kan du kjøpe originale og eksklusive suvenirer, klær, postkort, bøker, krus, gaver, mm.
Gå til leverandøren
Space Shop
Spennende og lærerike leker for barn i alle aldre. Suvenirer.
Gå til leverandøren
Gammelbutikken
Gammelt butikklokale som vi har reåpnet som museum og gavebutikk. Autentisk familebedrifts historie.
Gå til leverandøren
Gårdsbutikk - Nordtun Gård
Nordtun Gård er en familiedrevet gård gjennom 5 generasjoner. Vi selger egenproduserte kuoster og produkter fra andre småprodusenter.
Gå til leverandøren
Thon Hotel Andrikken
Andrikken Hotell har 44 komfortable rom. Rommene er utstyrt med trådløs nett og TV. I vår lobby kan vi tilby god drikke, enkelt matservering og et trivelig miljø. Våre resepsjonister tar vare på deg, 24 timer i døgnet.
Gå til leverandøren
Hotell Marena
Hvert rom - ett nytt eventyr! På Andenes finner du verdens nordligste kunsthotell, Hotell Marena. Lyse og pene rom med sitt eget særpreg. Få det meste ut av opplevlsen ved å bo hos oss.
Gå til leverandøren
Riggen Restaurant og Dansebar
Vi tilbyr lunch og middag, lokal mat, pizza, kaffe og kaker, daglig middagsbuffet, bar med alle rettigheter. Med en nydelig havutsikt er Riggen det naturlige valg for mat og drikke.
Gå til leverandøren
Marmelkroken kultur- og aktivitetssenter
Et eldorado for alle som ønsker aktivitet og opplevelser, med et uttall muligheter for vandring, sykling og restitusjon.
Gå til leverandøren
Værvarsel for Andøy
Gå til leverandøren
Midnattsol Camping Rorbuer
Våre rorbuer er et nyoppusset overnattingskompleks med beliggenhet ved Bleik havn. Med sjøen som nærmeste nabo, ønsker vi hjertelig velkommen til et trivelig opphold hos oss.
Gå til leverandøren
Nærbutikken på Bleik
Vi har dagligvarer, tipping, medisinutsalg, fiskekort, blomster og ferske egg fra Bjørnskinn på Andøya. Kom gjerne innom vår koselige kafè!
Gå til leverandøren
Nordmela Landhandleri & Kafé
Gå til leverandøren
Galleri Dick Monshouwer
Jeg lager smykker, malerier og skulptur. Velkommen til mitt galleriet mi Risøyhamn Andøy!
Gå til leverandøren
Alveland - Såpebutikken med verkstedutsalg
Alveland ønsker deg velkommen til en helt spesiell handleopplevelse. Du kan se hvordan såpene lages i såpeverkstedet, prøve sukkerskrubben – Du vil kjøpe med deg minst en krukke hjem. Leker til barna og det meste til deilige bad- og dusjopplevelser.
Gå til leverandøren